Darkness Star
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
J.Giovanni

J.Giovanni

Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 24/08/2009

Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-) Empty
MesajSubiect: Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-)   Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-) Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 12:51 am

Yea,deci pentru inceput ..
Nume:Pf - neinportant puteti sa-mi spuneti Luca/sia
Varsta:nu conteaza,detalii xD.
Muzica:Ch,pentru inceput:
Hip hop &rap.
Rock - nu toate genurile ~~
Sporturi
care AU fost practicate:Judo,bun `am stat mult,plictiseala,inot (d`oh
doar primul curs =))),fotbal mixt la felputin timp,handball (cred ca
asta a durat cel mai mult :-??)Asa,momentan fac parcour (nu e un anumit
curs) exersez cu o prietena.Ok,urasc scoala (e si de inteles)

Ch,intrebari?!
Ok,traiasca butonu` copy-paste.
Sus In jos
Yoruichi
Admin
Yoruichi

Numarul mesajelor : 86
Data de inscriere : 23/08/2009
Varsta : 30
Localizare : Soul Society

Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-) Empty
MesajSubiect: Re: Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-)   Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-) Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 1:15 am

Bygaa ;x bine aterizasi printre noi ,presupun ca te'ai ales cu cate fracturi da cred ca esti bine : ))
Have fun ,happy posting =)) zapceala placuta
Sus In jos
http://comunity-anime.wikiforum.ro/
J.Giovanni

J.Giovanni

Numarul mesajelor : 36
Data de inscriere : 24/08/2009

MesajSubiect: Re: Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-)   Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-) Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 1:21 am

Yoluuuuuuuuuuuuuuuu :X:X:X:X Dap,am ajuns cu bine cateva oase rupte,doua fracturi,dar in rest sunt perfect bine >Very Happy< So,thx de intampinari Razz
Sus In jos
Yoruichi
Admin
Yoruichi

Numarul mesajelor : 86
Data de inscriere : 23/08/2009
Varsta : 30
Localizare : Soul Society

MesajSubiect: Re: Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-)   Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-) Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 2:35 am

Cu 'plaşere' Smile) da n uesti asa grav ranita :-? ;la urma ,urmei patii si eu la fel numa ca cu putintel noroc am ajuns in coma : ))
Sus In jos
http://comunity-anime.wikiforum.ro/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-)   Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-) Icon_minitime

Sus In jos

Pentru ca's unicata si in persoana eu .. B-) EU eu eu,va rog,da-ti cu banii B-)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Darkness Star :: Administrare :: Nou Veniti-
Mergi direct la: