|
|
| Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] | |
| | Autor | Mesaj |
---|
J.Giovanni
Numarul mesajelor : 36 Data de inscriere : 24/08/2009
| Subiect: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] Lun Aug 24, 2009 1:01 am | |
| OOC:Apartament:2 dormitoare (unul de oaspeti)bucatarie,baie,living,hol. OOC2:19:34 primavara
BIC: REveni acasa cu un chef imortal de a nu face absolut nimic,dar mereu se nimerea sa nu aiba chef de curatenie,de ce?!Caci era un lenes,in ce priveste curatenia sau treburile caznice.Doar livingul parea cat de cat curat,cateva cuti de pizza si doze pe masuta de cafea,cu chiu si vai le lua.Isi lua un simplu energizant,asezandu-se in fata televizorului,mereu,cam aceleasi rpograme plictisitoare,ofta indelung.Tipa uitand ca mai este si un copil mic al veciniilor de alaturi,tipa de monotonia intreaga,rasufla. | |
| | | Yoruichi Admin
Numarul mesajelor : 86 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] Lun Aug 24, 2009 1:20 am | |
| Ma plimbam fara sens pe coridor.Vazand ca e un nou vecin m'am dus sa bat la usa sa vad cine este,am batut scurt si tare. | |
| | | J.Giovanni
| Subiect: Re: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] Lun Aug 24, 2009 1:26 am | |
| -Aolew. Inspira incet apoi expira tare si apasat.Tranti energizantul ce parea sa nu aiba gust prea bun,uita ca trebuia sa se descalte asa ca lasa adidasi la intrarea in living,deschise incet. -Da?! | |
| | | Yoruichi Admin
Numarul mesajelor : 86 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] Lun Aug 24, 2009 5:21 am | |
| Schita'se ca de obicei un zambet. -Heya,yo's Yoruichi da mi se zice Yoru...ma plimbam pe ici colo si mi'a sarit in cale usa apratamentului tau.Vazand ca esti nou mi'am zis sa'mi incerc norocu' si sa dau o vizita,dupa care se uita'se in jos cam neinteresata. | |
| | | Yume
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Re: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] Lun Aug 24, 2009 5:29 am | |
| Trecu din intamplare pe acolo, castile aflandu'se in urechile, muzica mergand la maxim. Pe umarul ei se afla bine fixata chitara. Isi intoarse privirea, observand'o pe Yoru in usa, decizand sa vada ce se intampla, astfel se apropie de locul cu pricina, pe drum reducand volumul muzicii | |
| | | J.Giovanni
| Subiect: Re: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] Lun Aug 24, 2009 2:28 pm | |
| -''Sa inteleg ca sunt musafiri , nu?!'' Dezbatu aceasta teorie ce nu parea sa fie prea grea,in gandurile sale,se dadu din usa,obserand si noua tanara care venise alaturi de Yoruichi,le facu semn sa se indrepte spre living,mergand in ubcatarie,mai apoi,striga rigid pentru a intreba daca doamnele doresc ceva. | |
| | | Yume
| Subiect: Re: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] Lun Aug 24, 2009 5:23 pm | |
| Pasind inauntru, se aseza pe canapea, auzind intrebarea tanarului, raspunzand printr'un simplu "nu" | |
| | | Yoruichi Admin
| Subiect: Re: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] Lun Aug 24, 2009 5:26 pm | |
| Lua'se loc pe canapea,asezandu'se la masa picior peste picior ,facandu'se comoda,apoi raspunzand intrebarii baiatului: -Nu mersi,dupa care se uita'se atenta prin imprejurime. | |
| | | Yume
| Subiect: Re: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] Lun Aug 24, 2009 5:27 pm | |
| -And, presupun ca trebuie sa ma prezint si eu, right? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] | |
| |
| | | | Ceata,intuneric,nimic.[Taylor's apartament] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|