| Noaptea in sufragerie | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yume
Numarul mesajelor : 230 Data de inscriere : 23/08/2009
| Subiect: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 6:48 am | |
| Simtind cum somnul o ocoleste cu desavarsire, decise sa priveasca putin la tv in sufragerie. Cobori usor scarile, fiind imbracata doar in camasa ei neagra de noapte. Ajungand in sufragerie, se tranti pe canapea, aprizand tv'ul | |
|
| |
Yoruichi Admin
Numarul mesajelor : 86 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 7:00 am | |
| Era 2:00 AM, cobora'se din camera ei scrataind scarile pas cu pas.Intunericul domina imprejurimea.Arunca'se un ochi pe geam vazu'se cum ploua,totul parea melancolic.Se sprijini'se cu cotul de marginea ferestrei asezandu'se pe scaun nu departe de usa ce ducea in sufragerie, privea peisajul fara pic de culoare.o rascoli'se o groaza de aminitiri,insa le ignora,scoase doar doua cuvinte: -Cata anosteala... | |
|
| |
Yume
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 7:01 am | |
| -huh? tresari la auzul vocii, ramanand calma, recunoscand'o imediat -Yoru'san, ce cauti aici la ora asta? | |
|
| |
Yoruichi Admin
Numarul mesajelor : 86 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 7:04 am | |
| Isi indrepta'se privirea catre Yume,ridicandu'se d epe scaun usor impingandul cu piciorul,acesta rasturnandu'se jos: -Ah,buna Yume...nu te observasem scuza'ma nu am somn...,zammbi fals. -Cred ca ma duc pana afara sa iau o gura de aur,zise cu jumate de gura iesind in ploaie udand'o din cap pana'n picoare. | |
|
| |
Sanara Admin
Numarul mesajelor : 79 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 38 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 2:03 pm | |
| Sanara veni si ea de afara, intrand in sufragerie, uda leoarca din cauza ploii. Nu avea somn asa ca se plimbase pe afara prin noapte pana o prinsese ploaia. | |
|
| |
Yume
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 5:26 pm | |
| "altcineva, presupun ca e Sanara" -heya si tie, Sanara, saluta somnoroasa, ridicandu'se usor de pe canapea, vrand sa o urmeze pe Yoru afara | |
|
| |
Yoruichi Admin
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 5:29 pm | |
| Statea pe scari ghemuita,uitandu'se fara sa scoata niciun sunet la stopii de ploaie cum incepu sa cada din ce in ce mai rar. | |
|
| |
Yume
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 5:30 pm | |
| Pasii ei erau total haotici, mergand dintr'o parte in alta prin intuneric, reusind sa gaseasca usa, iesind afara -Yoru, esti bine? | |
|
| |
Yoruichi Admin
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 5:34 pm | |
| La cuvintele acesteia tresari uitandu'se la ea: -Sigur!mersi d eintrebare ,zise executand din nou acel zambet fals xD. -Si... ce mai faci? | |
|
| |
Yume
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Lun Aug 24, 2009 5:35 pm | |
| -Stii bine ca zambetul ala fals nu tine si la mine, so...spune ce ai patit, sunt o confidenta de incredere, spuse asezandu'se si ea pe trepti | |
|
| |
Sanara Admin
Numarul mesajelor : 79 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 38 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie Mier Aug 26, 2009 1:55 pm | |
| Sanara care era si ea acolo o intreba acelasi lucru si ii spuse ca si ea poate fi o confidenta de incredere si in plus o poate ajuta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Noaptea in sufragerie | |
| |
|
| |
| Noaptea in sufragerie | |
|