Sanara Admin
Numarul mesajelor : 79 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 38 Localizare : Braila
| Subiect: Sanara's room Dum Aug 23, 2009 5:19 pm | |
| Sanara era in dormitorul ei, stand intinsa in pat si citind o revista. | |
|
Yoruichi Admin
Numarul mesajelor : 86 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: Sanara's room Dum Aug 23, 2009 6:43 pm | |
| Deodata se auzi'se doua batai in usa.Eram eu: "-Sper ca o fi careva acasa..." | |
|
Sanara Admin
Numarul mesajelor : 79 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 38 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Sanara's room Dum Aug 23, 2009 9:43 pm | |
| Sanara pocni din degete si usa se descuie si se deschise singura, Si Sanara fara sa isi ia ochii din revista, ii spuse: -Salut Youruichi, intra. Era un mister cum Sanara ghicise cine era la usa, fara sa isi scoata priovirea din revista. | |
|
Yoruichi Admin
Numarul mesajelor : 86 Data de inscriere : 23/08/2009 Varsta : 30 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: Sanara's room Dum Aug 23, 2009 11:47 pm | |
| -Heya Sanara,cum o mai duci,faina camera "-Oarecum cum mo fi recunoscut probabil dupa felu in care bat la usa..." | |
|
Sanara Admin
| Subiect: Re: Sanara's room Lun Aug 24, 2009 3:36 am | |
| -Uite, bine. Apoi Sanara ii citise involuntar gandul si ii raspunse: Si da, pe aproape, nu numai dupa felul in care bati la usa, ci si dupa felul in care mergi. Eu am un auz foarte fin intr-un spectru de frecvente foart larg, 13 benzi de frecvente. Asta insemnanad ca: 1. Pot deosebi pasii si chiar motoarele masinilor, 2. Pot simti si auzi orice soapta cat de mica, 3. Pot auzi ce se emite pe o multime de frecvente, pot auzi o multime de posturi radio fara sa am nevoie de aparate de radio si pot chiar asculta discutiile radioamatorilor de pe frecventele statiilor de emisie-receptie, chiar pot auzi convorbirile de la absolut orice statie de emisie receptie, de la frecventa folosita de taximetristi sau magazinele de paine pana la cele ale autoritatilor de exemplu politia si pana la frecventele folosite de piloti si turnurile de control. 4. Pot simti localizarea radarelor de la o distanta de circa 2 kilometri. | |
|
S.E. Jun
Numarul mesajelor : 50 Data de inscriere : 24/08/2009
| Subiect: Re: Sanara's room Lun Aug 24, 2009 9:21 pm | |
| Jun merse la fiecare usa si lasa cate un bilet pe care scris: Petrecere la mine,azi la ora 17:30^_^ Ii lasa biletul Sanarei si merse mai departe... | |
|
Sanara Admin
| Subiect: Re: Sanara's room Lun Aug 24, 2009 9:55 pm | |
| Sanara merse si deschise usa si biletul ii pica la picioare. Fara sa se aplece, il facu sa leviteze pana in palma ei, apoi il desfacu si citi. Se uita la ceas. -Ah, ce ma fac, nu mai e timp, deja ar trebui sa ma pregatesc. Sper ca nu voi intarzia. Spuse Sanara. Apoi Se duse repede in baie, facu un dus,isi facu unghiile repede, dupa care intra in dormitor la oglinda. Constata apoi ca toate ochiile pe cre le avea erau cam demodate, si timp sa mearga la magazin nu avea. Asa ca se gandi sa apeleze la magie: Se duse in fata oglinzii, isi ridica, mainile deasupra capului, lipind varfurile degetelor de la mana dreapta cu varfurile degetelor de la mana stanga apoi isi lasa mainile pe langa corp, Acum Sanara avea o rochie alba cu motive florale. Repeta magia si acum era imbracata intr-o rochie de seara de culoare albastra, repeta din nou magia si acum avea o rochie verde, apoi o schimba cu alta rosie, -Hm, nici asta. Apoi se imbraca tot prin magie intr-o rochie mov: http://1.bp.blogspot.com/_Uv1HpwdncSA/SEU1j_OWruI/AAAAAAAACs8/gElDZbgR2SY/s400/hd.jpg-Dar nici asta nu e perfecta. Pare prea extravaganta, insa culoarea imi place, movul ma reprezinta. Spuse Sanara. Mai facu inca o data aceeasi magie si acum Sanara era imbracata intr-o rochie foarte frumoasa de culoare mov: https://2img.net/h/i239.photobucket.com/albums/ff100/Geo1000/760.jpg Off: luati in seama daor rochiile nu si fotomodelele caresunt imbracate in ele. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sanara's room | |
| |
|