Darkness Star
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Just a room

In jos 
5 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Xan

Xan

Numarul mesajelor : 69
Data de inscriere : 24/08/2009

Just a room Empty
MesajSubiect: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 7:53 pm

Deabia se mutase , se uita prelung la usa noului sau barlog , apoi introduse cheia si o deschise.Pasi incet , analizand-o in amanunt , apoi inchise usa , aruncand cheile pe masuta din fata canapelei , isi arunca geamantanele pe canapea.Merse in baie , examinand-o , dorind sa faca un dus , fiind transpirat si obosit.Isi lasa hainele sa-i alunece de pe corp la picioarele sale pe  parchetul rece.Intra apoi in cabina de dus si dadu drumul la apa calda , care incepu sa-i acopera tot mai mult trupul , relaxandu-l.Se lipi de unul din peretii cabinei simtindu-se putin slabit , lasand in continuare apa sa se joace pe trupul sau.
Sus In jos
Yume

Yume

Numarul mesajelor : 230
Data de inscriere : 23/08/2009

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:00 pm

plimbandu'se alene pe coridor, observa sosirea unui nou vecin
"ce am de pierdut?"
Se apropie usor de usa, batand, intre timp reducand volumul muzicii din casti
Sus In jos
W.Vanessa

W.Vanessa

Numarul mesajelor : 8

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:02 pm

Isi simti mainile tremurande,pe spatele sau se afla un rucsac,sleita de putere,fara pic de vlaga,vruia doar sa se odihneasca,cu toate astea avu instinctul de a bate la usa,se sprijini pe un picior,ofta.
Sus In jos
Xan

Xan

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:05 pm

Avand auzul fin , reusi sa distinga bataia din usa , chiar daca sunetul produs de jetul de apa era mult mai puternic.Iesi , luand doua prosoape , unul punandu-l in cap iar pe celalalt il lega de talie.Isi privi putin fata in oglinda ce era putin mai palida ca de obicei , se trase putin de obraji , scuturandu-si capul.Se indrepta apoi spre usa deschizand-o.
Sus In jos
Yume

Yume

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:06 pm

Privi persoana din fata ei, schitand un zambet sters
-deranjez?
Sus In jos
W.Vanessa

W.Vanessa

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:08 pm

Isi inchise ochi pret de doua clipe,simtea nevoia de a-i odihni doua secunde,poate daca indraznea putin trei.Dar oarecum reusi sa repete ce spuse tanara de mai devreme,incercand sa mai adauge cate ceva in plus.
Sus In jos
S.E. Jun

S.E. Jun

Numarul mesajelor : 50

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:11 pm

Jun se gandi sa nu mai deranjeze asa ca intra pe sub usa in forma unui paianjen...se urca pe canapea dupa care lua forma unei pisici negre cu ochi verzi...
Sus In jos
Xan

Xan

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:22 pm

-Salut!Ah neah nu tocmai, spuse el analizand persoanele din fata usii , apoi rotindu-si putin privirea spre canapea,Deschise mai larg usa , dandu-se din fata ei , pentru a lasa loc de intrare:
-Uhm intrati!adauga apoi asteptand ca fetele sa intre.
Sus In jos
S.E. Jun

S.E. Jun

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:23 pm

Amanda o vazu pe Yume asa ca se ridica de pe canapea si merse in bratele fetei...
-Meow!
Sus In jos
Yume

Yume

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:24 pm

Pasi in incapere, privind atenta prin jur, analizand fiecare coltisor
-Ahh da...eu sunt Lya, mi se spune Ly sau Yume, imi spui cum doresti
"prezentari...prezentari, m'am saturat de asta"
-Ha? o pisica, hmm..draguta, zise mangaind'o
Sus In jos
S.E. Jun

S.E. Jun

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:26 pm

"Mda..pisica...vezi numai sa nu te musc de fata!" zise Jun in gandul ei...
Sus In jos
Yume

Yume

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:27 pm

-Wait a second...nu esti pisica -.-' esti Jun, ce faci in forma asta?
Sus In jos
W.Vanessa

W.Vanessa

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:28 pm

Isi trezi putin somnolenta cu un simplu clatinat din cap ce parea sa doara dupa asta,pasi putin,aproape sa cada dar oarecum reusi sa nu.
-Gwen.
Sus In jos
S.E. Jun

S.E. Jun

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:31 pm

-Pai,Yume am intra pe sub usa in forma unui paianjen,m`am urcat pe canapea apoi m`am transforma in pisica...
-Oh...salut eu sunt Jun,dar imi poti spune BlackBerry,Em,Jun sau Juny...
Sus In jos
Yume

Yume

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:32 pm

-Aham, si mie mi'a soptit cineva cine esti, ce'ar fi sa revii la forma ta initiala, dar mai intai, sari din bratele mele
Sus In jos
Xan

Xan

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:35 pm

-Ah da incantat de cunostiinta fetelor!Uhm luati loc pe canapea , spuse el in timp ce arunca geamantanele de pe ea , pe suprafata patului.Isi ravasi putin parul , din care inca se scurgea picaturi de apa , unele atingandu-i pieptul.
Sus In jos
Yume

Yume

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:36 pm

Lasa pisica pe canapea, asezandu'se usor, dandu'si la o parte firele rebele de par incapatanate sa'i acopere chipul
Sus In jos
S.E. Jun

S.E. Jun

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:36 pm

Amanda se aseza pe pervazul de la geam si isi relua forma normala...
-Ah!Mult mai bine sa fiu eu insumi...spuse fata jucandu`se cu o minge de foc...
Sus In jos
Yume

Yume

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:37 pm

-De acord, mi'ai lasat par pe mine, pentru o fiinta ce esti pisica scurt timp, naparlesti
Sus In jos
S.E. Jun

S.E. Jun

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:38 pm

-O,da...am uitat...nimeni nu m`a pieptanat in forma de pisica de anul trecut...
Sus In jos
Xan

Xan

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:39 pm

Isi atinti privirea asupra fetei ce statea pe pervaz , ochii sai capatand o nuanta tipatoare de albastru , iar mingea de foc a fetei transformandu-se intr-un cristal de gheata:
-Uhm e periculos sa te joci cu focul ...spuse el clipind iar ochii revenindu-i la normal.
Sus In jos
Yume

Yume

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:40 pm

-Hm, nice..desi mie imi place si focul, si gheata, in fine...
Sus In jos
S.E. Jun

S.E. Jun

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:41 pm

-Ne...nu e periculor...vrei sa incerci?spuse Jun cu un zamber provocator...
Sus In jos
W.Vanessa

W.Vanessa

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:42 pm

Isi freca putin ochi,ceva cam incredibil dar cu toate astea nu afisa nicio expresivitate pe fata,ci doar se aseza,privind zambetul tinerei Amanda,tintindu-si privirile catre fereastra,patetic.
Sus In jos
Yume

Yume

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitimeLun Aug 24, 2009 8:42 pm

"deja simt cum plictiseala ma copleseste, in momentul asta chiar mi'as dori sa apara cineva, pe care ei nu'l vad"
Ii privi pe amandoi plictisita, incercand sa se abtina din cascat
Sus In jos
Continut sponsorizat

Just a room Empty
MesajSubiect: Re: Just a room   Just a room Icon_minitime

Sus In jos

Just a room
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Azuki's room